Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Muiderberg

  • Zuiderzeeveld

   1399 VH Muiderberg (Muiderberg)
   € 1.250 per maand
   • 40 m²
   • 2 kamers
   • 25 m²
  • Dorpsstraat

   1399 GT Muiderberg (Muiderberg)
   € 1.500 per maand
   • 40 m²
   • 2 kamers
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Muiderberg

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Muiderberg? Huurwoningen biedt u een gevarieerd aanbod huurwoningen in Muiderberg. Met behulp van de filtercriteria vindt u de huurwoning die bij u past! Of u nu zoekt naar een vrijstaande woning met tuin of een appartement. Op Huurwoningen vindt u een zeer uitgebreid aanbod.

  Muiderberg is een plaats in de provincie Noord-Holland. Het ligt aan het IJmeer en is een uitstekende uitvalsbasis voor watersporten. In Muiderberg wonen ongeveer 3.300 mensen. U vindt er de grootste Joodse begraafplaats van Nederland. Tevens is Muiderberg een zeer geliefde badplaats voor gezinnen met kinderen, omdat het water vrij ondiep is. Wilt u een huis huren in Muiderberg? Huurwoningen helpt u graag met het vinden van de geschikte huurwoning.

  Muiderberg is zeer goed te bereiken per auto. Zowel de autosnelwegen A6 als A10 lopen langs de plaats heen. Er is een ook een uitgebreid busnetwerk met omliggende plaatsen. Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Muiderberg. Met behulp van de zoekopties vindt u eenvoudig de huurwoning in Muiderberg die aan uw eisen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Muiderberg?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Muiderberg vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Muiderberg mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Muiderberg?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Muiderberg. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Muiderberg beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Muiderberg.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Muiderberg

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.