Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Rockanje

  • Briggemandreef

   3235 DZ Rockanje (Rockanje)
   € 1.750 per maand
   • 80 m²
   • 4 kamers
   • 2010
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Rockanje

  Op Huurwoningen vindt u altijd een passende huurwoning in Rockanje. Wij bieden een gevarieerd aanbod met verschillende type huurwoningen in Rockanje. Wij raden u aan de filtercriteria te gebruiken, zodat alleen de woningen die aan uw wensen voldoen getoond worden. Heeft u een leuke huurwoning in Rockanje gezien? Dan plant u eenvoudig een bezichtiging!

  Rockanje is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Het is een badplaats met ongeveer 6565 inwoners. De plaats heeft een 6km lang zandstrand en een prachtig duingebied. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden. Bent u een natuurliefhebber? Dan is Rockanje een zeer geschikte woonplaats voor u! In de plaats zelf vindt u verschillende restaurantjes, winkels, terrassen en sportclubs. Zoekt u een huurwoning in Rockanje? Bekijk ons uitgebreide aanbod dan meteen!

  Per auto bereikt u Rockanje via verschillende regionale wegen. Ook rijden er verschillende buslijnen door het dorp. Door het gevarieerde aanbod huurwoningen in Rockanje vindt u op Huurwoningen eenvoudig de huurwoning waarnaar u zoekt. Wij raden u aan gebruik te maken van de filtercriteria.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Rockanje?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Rockanje vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Rockanje mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Rockanje?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Rockanje. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Rockanje beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Rockanje.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Rockanje

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.