We willen jou zo goed mogelijk helpen bij je zoektocht naar een woning. Daarom doen we er alles aan om ons aanbod actueel te houden. Om ervoor te zorgen dat alle woningen op Huurwoningen ook echt beschikbaar zijn, voeren we strenge controles uit. Woningen die verhuurd zijn of waarvoor een wachtlijst is, verwijderen we uit ons overzicht.

Hoe doen we dit?

Automatische controles
Wij controleren - als eerste woningplatform van Nederland - drie keer per dag automatisch op de website van de makelaar of de woningen nog te huur staan. Daarmee traceren we fouten in ons aanbod supersnel.

Handmatige controles
Wanneer een woning langer dan drie weken online staat, voeren wij nog een extra handmatige controle uit. Veel woningen worden binnen die tijd namelijk verhuurd.

Community feedback
Is een woning tussen onze controles door toch verhuurd, dan kunnen woningzoekenden ons dat laten weten. Hiervoor vind je een button bij elke woningadvertentie.

“Voor woningzoekenden is niets vervelender dan reageren op een woning die al verhuurd is. Om dit te voorkomen zorgt ons team er dagelijks voor dat al het aanbod op Huurwoningen goed wordt gemonitord. Dit doen we automatisch, maar ook handmatig. Als je vermoedt dat een woning al verhuurd is of dat informatie in de advertentie niet klopt, dan kun je dit bij ons melden. Op die manier houden we de kwaliteit van ons aanbod samen zo hoog mogelijk!”

Anneloes de Kok - Quality & Support Manager