Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Enkhuizen

  • Breedstraat

   1601 KE Enkhuizen (Centrum Zuid-Oost)
   € 1.750 per maand
   • 260 m²
   • 9 kamers
   • 1908
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Enkhuizen

  Bent u op zoek naar een appartement, eengezinswoning of vrijstaande huurwoning in Enkhuizen? Dan bent u op Huurwoningen aan het goede adres! Op Huurwoningen vindt u verschillende type huurwoningen in Enkhuizen. Onze website is altijd up-to-date en u vindt makkelijk de woning waarnaar u zoekt door middel van de selectiecriteria. Hiermee kunt u bijvoorbeeld aangeven wat de maximale huurprijs is en in welke wijk van Enkhuizen u een woning zoekt.

  Enkhuizen is een stad gelegen aan het IJssel- en Markermeer. De plaats staat bekend om de haringvisserij, het Zuiderzeemuseum, de jachthavens en Sprookjeswonderland. Gedurende het jaar bezoeken veel toeristen deze mooie, oude plaats die veel monumenten telt. Enkhuizen is dankzij zijn ligging ook een belangrijk centrum voor watersport. In het centrum vindt u leuke winkels en veel restaurants. Huren in Enkhuizen begint u op Huurwoningen!

  Enkhuizen heeft snelle treinverbindingen met Amsterdam en de rest van de Randstad. Per auto bereikt u de plaats via regionale wegen en de autosnelweg A7. Wilt u een huis huren in Enkhuizen? Bekijk het aanbod huurwoningen dan direct hierboven en zoek met behulp van de filters de huurwoning in Enkhuizen die aan uw wensen voldoet!

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Enkhuizen?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Enkhuizen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Enkhuizen mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Enkhuizen?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Enkhuizen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Enkhuizen beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Enkhuizen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Enkhuizen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.