Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Berkhout

  • De Hulk

   1647 DR Berkhout (Berkhout Verspreide huizen Zuid)
   € 1.450 per maand
   • 105 m²
   • 4 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Berkhout

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Berkhout? Op Huurwoningen vindt u een uitgebreid aanbod aan huurwoningen in dit dorp. Berkhout is een dorp in de provincie Noord-Holland. U heeft in dit dorp de keuze uit verschillende soorten woningen. Op Huurwoningen vindt u regelmatig huurwoningen in Berkhout.

  Het dorp Berkhout ligt vlakbij Hoorn. Het is een dorp met zo'n 1770 inwoners. U kunt gebruik maken van de voorzieningen van Hoorn wat op een aantal minuten rijden ligt. Hier vindt u veel winkels, horeca, sportclubs en scholen. Berkhout ligt niet ver van het IJsselmeer waar u uitstekend watersporten kunt beoefenen. Een huurwoning in Berkhout vindt u op Huurwoningen.

  De autosnelweg A7 ligt vlakbij Berkhout. In Hoorn vindt u verschillende treinstations. Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Berkhout. Met behulp van de filtercriteria vindt u eenvoudig de huurwoning in Berkhout die aan uw eisen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Berkhout?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Berkhout vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Berkhout mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Berkhout?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Berkhout. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Berkhout beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Berkhout.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Berkhout

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.