Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen IJmuiden

  • Nieuw

   Schiplaan

   1974 LB IJmuiden (Schiplaanbuurt)
   € 1.800 per maand
   • 106 m²
   • 5 kamers
   • Gemeubileerd
  • Vechtstraat

   1972 TH IJmuiden (Rivierenbuurt)
   € 1.400 per maand
   • 93 m²
   • 4 kamers
   • 1972
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning IJmuiden

  Op zoek naar een huurwoning in IJmuiden? Op Huurwoningen vindt u een selectie van huurwoningen in deze stad. Maak gebruik van de filters, zodat u de woning vindt die voldoet aan uw voorkeuren. In de stad vindt u verschillende typen woningen, zoals eengezinswoningen, vrijstaande woningen en appartementen. IJmuiden is een havenstad in de provincie Noord-Holland. De stad heeft vier havens en vanuit IJmuiden vertrekt ook een veerboot naar Newcastle.

  IJmuiden is gelegen naast het natuurgebied Zuid-Kennemerland. Dit gebied bestaat uit duinen, bos en meren en is uitermate geschikt om te wandelen en te fietsen. In IJmuiden bevindt zich ook een groot strand dat uitgerust is met verschillende voorzieningen, waaronder strandtentjes. In IJmuiden vindt u zowel unieke, aparte winkels als de bekende ketens. In het centrum zijn ook vele gezellige restaurants en café's gevestigd. U kunt het aanbod huurwoningen in IJmuiden direct hiernaast bekijken.

  IJmuiden is per auto goed te bereiken via de autosnelwegen A9 en A22. De stad heeft uitstekende busverbindingen met onder andere Amsterdam en Haarlem. Dichtbij gelegen treinstations bevinden zich in Velserbosch Csij en Driehuis. Huurwoningen heeft al doel huurders en verhuurders bij elkaar te brengen. Bekijk hiernaast het aanbod huurwoningen in IJmuiden en vindt de woning die aan uw wensen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in IJmuiden vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in IJmuiden. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in IJmuiden.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • IJmuiden

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.