Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Heemskerk

  • van Lennepstraat

   1962 SC Heemskerk (Poelenburg)
   € 500 per maand
   • 72 m²
   • 4 kamers
   • 1965
  • Debora Bakelaan

   1962 XX Heemskerk (Slotherenbuurt)
   € 485 per maand
   • 75 m²
   • 4 kamers
   • 1970
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Heemskerk

  Op Huurwoningen vindt u eenvoudig de woning die aan uw wensen voldoet door de filtercriteria te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven wat uw maximaal te besteden bedrag is. Huurwoningen heeft als doel huurders en verhuurders bij elkaar te brengen. Bent u op zoek naar een woning in Heemskerk? Bekijk het aanbod huurwoningen in Heemskerk hiernaast en vindt de woning die bij u past!

  Heemskerk is een dorp en gemeente in de provincie Noord-Holland. Ten westen van Heemskerk vindt u het Noord-Hollands Duinreservaat waar u uitstekend kunt fietsen en wandelen. Op ongeveer vijf kilometer van het dorp ligt het Heemskerkerstrand dat bekend staat als familiestrand. In het centrum van Heemskerk vindt u een uitgebreid aanbod aan zowel lokale winkels als de bekende ketens. In het dorp vindt u verder een bibliotheek, een theater, een poppodium en verschillende restaurants en horecagelegenheden. Bekijk ons aanbod huurwoningen in Heemskerk direct hiernaast!

  Per auto kunt u Heemskerk het beste bereiken via de autosnelweg A9. Het dorp heeft een uitstekend busnetwerk met onder meer bussen naar Alkmaar, Haarlem en IJmuiden. Station Heemskerk ligt aan de oostrand van het dorp en hier stopt tweemaal per uur de stoptrein die van Uitgeest naar Haarlem/Amsterdam Centraal rijdt en v.v.

  Zoekt u een huurwoning in Heemskerk? Op Huurwoningen vindt u onder andere appartementen, eengezinswoningen en herenhuizen in deze stad.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Heemskerk?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Heemskerk vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Heemskerk mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Heemskerk?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Heemskerk. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Heemskerk beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Heemskerk.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Heemskerk

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.