Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Nieuwerkerk aan den IJssel

  • Wolga

   2911 RB Nieuwerkerk aan den IJssel (Esse Laag)
   € 1.950 per maand
   • 130 m²
   • 5 kamers
   • 1997
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Nieuwerkerk aan den IJssel

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Nieuwerkerk aan den IJssel? Op Huurwoningen vindt u een uitgebreid aanbod huurwoningen in Nieuwerkerk aan den IJssel. U vindt de huurwoning die bij u past door gebruik te maken van de zoekopties. Zo kunt u aangeven in welke prijsklasse u zoekt, hoeveel kamers u wilt en welke oppervlakte de woning moet hebben.

  Nieuwerkerk aan den IJssel is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Het ligt zo’n 10 kilometer ten noordwesten van Rotterdam. Nieuwerkerk aan den IJssel is een groene plaats met veel parken en een recreatiegebied. Rondom het dorp kunt u uitstekend fietsen en wandelen. De plaats heeft ook veel voorzieningen zoals een ruim aanbod winkels. Zoekt u een huurwoning in Nieuwerkerk aan den IJssel? Huurwoningen helpt u graag de geschikte woning te vinden!

  Nieuwerkerk aan den IJssel beschikt over een treinstation aan de spoorlijn Rotterdam – Gouda. Daarnaast loopt de autosnelweg A20 langs de plaats heen. De bereikbaarheid is dan ook uitstekend te noemen. Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod aan huurwoningen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met behulp van de zoekopties vindt u eenvoudig de huurwoning in Nieuwerkerk aan den IJssel die aan uw eisen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Nieuwerkerk aan den IJssel vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Nieuwerkerk aan den IJssel. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Nieuwerkerk aan den IJssel.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Nieuwerkerk aan den IJssel

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.