Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  4

  Huurwoningen Alphen aan den Rijn

  • Samuel Aardewerksteeg

   2406 DZ Alphen aan den Rijn (Van Boetzelaerstraat)
   € 286 per maand
   • 17 m²
   • Gestoffeerd
  • Ouvertureweg

   2402 DW Alphen aan den Rijn (Herenweg)
   € 985 per maand
   • 66 m²
   • 3 kamers
   • 1987
  • Ambonstraat

   2405 EN Alphen aan den Rijn (Burgemeester Visserpark)
   € 1.450 per maand
   • 92 m²
   • 3 kamers
  • Ambonstraat

   2405 EN Alphen aan den Rijn (Burgemeester Visserpark)
   € 1.450 per maand
   • 92 m²
   • 3 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Alphen aan den Rijn

  Alphen aan den Rijn wordt door mensen die een huurwoning zoeken vaak gezien als interessante optie. Alphen aan den Rijn ligt namelijk dichtbij de grootste Randstad-steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar huurwoningen zijn er relatief betaalbaar. En ondanks dat Alphen aan den Rijn een wat kleinere stad is, heeft de stad wel een hoop te bieden. Zo ligt de stad midden in het groene hart van Nederland.

  Een woning huren

  Alphen aan den Rijn staat niet alleen bekend om zijn rivier en de gunstige ligging ten opzichte van enkele steden uit de randstad, het is ook bekend vanwege zijn havens die veel industrie en werkgelegenheid met zich meebrengen. De gunstige ligging en werkgelegenheid zorgen ervoor dat steeds meer mensen op zoek gaan naar een huurwoning in de stad. Door de toestroom van nieuwe inwoners, is de stad de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2012 woonden er iets minder dan 73.000 mensen in de stad. In 2020 zijn dit er bijna 112.000: een groei van 65 procent. Dit komt mede door de fusie met Boskoop en Rijnwoude.

  Huurwoningen in negen wijken

  Alphen aan den Rijn, door inwoners ook wel Alphen genoemd, bestaat uit negen wijken en heeft een veelzijdig woningaanbod. De rivier de Oude Rijn loopt dwars door de stad, waardoor er veel huurwoningen beschikbaar zijn met een prachtige ligging. Zo vind je er tal van karakteristieke, historische panden die pal aan het water liggen. Huurwoningen aan het water vind je bijvoorbeeld in de wijken Oudshoorn, Hoge Zijde en Lage Zijde.

  De meeste huurwoningen die beschikbaar zijn, zijn te vinden in de wijk Ridderveld. Deze wijk gaat de komende jaren een transformatie tegemoet. Zo wordt winkelcentrum de Ridderhof in 2021 volledig gerenoveerd tot het sociale hart van de wijk. Onderdeel van de bouwplannen is een woontoren met huurwoningen. Ben je op zoek naar een nieuwbouw-huurwoning, dan kan dit een interessante optie zijn.

  Ben je op zoek naar een huurwoning? Huurwoningen helpt

  Ben je op zoek naar een huurwoning in Alphen, dan is er genoeg keuze. Toch kan het lastig zijn om tussen al het aanbod een geschikte huurwoning te vinden. Huurwoningen helpt! Met onze handige filters maak je eenvoudig een selectie uit beschikbare huurwoningen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Zo kun je filteren op woonhuizen of appartementen, maar ook op prijs, wijk of straat.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Alphen aan den Rijn?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Alphen aan den Rijn vind je bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Alphen aan den Rijn mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Alphen aan den Rijn?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kun je heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Alphen aan den Rijn. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kun je desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Alphen aan den Rijn beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Alphen aan den Rijn.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Alphen aan den Rijn

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.