Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Soest

  • Veenbesstraat

   3765 BV Soest (Smitsveen)
   € 1.195 per maand
   • 100 m²
   • 4 kamers
   • Kaal
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Soest

  Soest heeft ruim opgezette woonwijken en tal van huurwoningen welke zelfs een buiten hebben in de vorm van een balkon. Dit kunt u in de lijst van huurwoningen makkelijk zien door te selecteren op tuin, terras of balkon. Soest was in vroegere tijden voornamelijk het strijdtoneel van het leger, nog steeds is de Nederlandse legerbasis hier gevestigd. Ook trokken veel Amsterdammers in de negentiende eeuw naar het sjieke Soest, dit vanwege de vele landhuizen en villa’s. In de jaren zestig is besloten om Soest te moderniseren, dit is maar ten dele goed gelukt. Veel grote huizen hebben het moeten ontzien voor de bouw van huurwoningen en winkels. Vandaag de dag is dit niet erg omdat het voor veel woonruimte heeft gezorgd in Soest. Wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een twee-onder-één kap woning of een rijtjeswoning bij ons bent u aan het goede adres.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Soest vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Soest. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Soest.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Soest

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.