Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Baarn

  • Bilderdijklaan

   3743 HS Baarn (Pekingpark)
   € 3.350 per maand
   • 175 m²
   • 6 kamers
   • Gestoffeerd
  • Nieuw Baarnstraat

   3743 BN Baarn (Transvaal)
   € 1.575 per maand
   • 79 m²
   • 3 kamers
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Baarn

  Baarn ligt aan de rivier de Eem in de provincie Utrecht. De gelijknamige gemeente is lange tijd de thuisbasis geweest van Koningin Juliana toen zij op Paleis Soestdijk woonde. Het is ook thuishaven van de welbekende ‘gestampte muisjes’ fabrikant: De Ruyter. De bebouwing in Baarn is gevarieerd, je kunt er dan ook allerlei soorten huurwoningen vinden, de zogenoemde kleine arbeiderswoningen, villa’s, maar ook bungalows en flats. De villa’s zijn op dit moment schaars in Baarn omdat ze na de tweede wereldoorlog plaats hebben moeten maken voor de bouw van flats en bungalows. Grote kans dat je overigs een bekende Nederlander als buurman of plaatsgenoot krijgt want niemand min der dan Joop van den Ende, Annette Barlo, Mariska Hulscher en Tineke Verburg wonen momenteel in Baarn. Ziet u een huurhuis in Baarn wel zitten? Kijk dan gelijk even in het overzicht of u er vandaag iets tussen ziet staan.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Baarn?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Baarn vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Baarn mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Baarn?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Baarn. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Baarn beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Baarn.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Baarn

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.