Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Etten-Leur

  • Beiaard

   4876 CM Etten-Leur (Grauwe Polder 3)
   € 1.400 per maand
   • 115 m²
   • 3 kamers
   • Gestoffeerd
  • Roosendaalseweg

   4876 AA Etten-Leur (Grauwe Polder 1)
   € 2.410 per maand
   • 208 m²
   • 4 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Etten-Leur

  Etten-Leur is eigenlijk een samenvoeging van twee verschillende dorpen: Etten en Leur. De scheiding is nu nog zichtbaar door het treinspoor. Voorheen liep dwars door Etten-Leur de rijksweg A58, deze drukte een enorm stempel op de stad. Tegenwoordig loopt de weg langs Etten-Leur en is er een compact maar gezellig stadshart ontstaan. Hieraan zijn volop lekkere restaurants, gezellige cafés en maar liefst 200 modewinkels gevestigd. Je hoeft je in Etten Leur dus geen moment te vervelen. De laatste jaren is Etten-Leur flink gegroeid en zijn er compleet nieuwe nieuwbouwwijken gebouwd. Grote kans dus dat wanneer u op zoek bent naar een huurwoning er tussen het actuele huurwoningaanbod ook nieuwbouwwoningen tussen staan. Gaat uw voorkeur liever uit naar een wat oudere huurwoning? Geen enkel probleem, dit kunt u aangeven met behulp van de selectiecriteria aan de bovenkant van uw scherm. Op deze manier laat hij alleen die huurwoningen zijn waarop u naar zoek bent.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Etten-Leur?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Etten-Leur vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Etten-Leur mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Etten-Leur?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Etten-Leur. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Etten-Leur beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Etten-Leur.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Etten-Leur

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.