Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Krimpen aan den IJssel

  • Jan van Goyenstraat

   2923 AD Krimpen aan den IJssel (Kortland-Zuid)
   € 995 per maand
   • 78 m²
   • 4 kamers
   • Kaal
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Krimpen aan den IJssel

  Huurwoningen is een bemiddelaar met als doel huurders en verhuurders bij elkaar te brengen. Bent u op zoek naar een huurwoning in het Krimpen aan de IJssel? Op Huurwoningen vindt u een selectie aan huurwoningen in dit dorp. Krimpen aan de IJssel is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Wij helpen u graag met het vinden van geschikte huurwoningen in Krimpen aan de IJssel!

  Krimpen aan de IJssel ligt vlakbij grote steden als Rotterdam, maar u vindt ook heel veel groen in en om het dorp. Zo vindt u er het bos Krimpenerhout waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken. Ten oosten van het dorp vindt u uitgestrekte landschappen met weinig bebouwing. In Krimpen aan de IJssel bevinden zich veel winkels, restaurantjes en sportvoorzieningen. Het is een aangename plaats om te wonen. Bekijk het aanbod huurwoningen in Krimpen aan de IJssel direct op Huurwoningen.

  U kunt Krimpen aan de IJssel bereiken via regionale wegen. Bussen verbinden de plaats met omliggende dorpen en steden. Kijk hiernaast voor het aanbod aan huurwoningen in Krimpen aan de IJssel. Op Huurwoningen vindt u een eenvoudig de geschikte huurwoning door gebruik te maken van de filtercriteria, waarmee u uw voorkeuren kunt aangeven. U vindt de huurwoning in Krimpen aan de IJssel naar uw wens op Huurwoningen!

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Krimpen aan den IJssel?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Krimpen aan den IJssel vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Krimpen aan den IJssel mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Krimpen aan den IJssel?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Krimpen aan den IJssel. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Krimpen aan den IJssel beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Krimpen aan den IJssel.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Krimpen aan den IJssel

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.