Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Nieuw-Vennep

  • Dorpstraat

   2152 BB Nieuw-Vennep (Nieuw-Vennep Welgelegen)
   € 1.800 per maand
   • 125 m²
   • 5 kamers
   • Gestoffeerd
  • Winterpark

   2152 HA Nieuw-Vennep (Nieuw-Vennep Getsewoud Noord)
   € 3.150 per maand
   • 195 m²
   • 7 kamers
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Nieuw Vennep

  Huurwoningen heeft als doel huurders en verhuurders bij elkaar te brengen. Op zoek naar een huurwoning in Nieuw-Vennep? Op Huurwoningen vindt u een selectie van huurwoningen in dit dorp. Maak gebruik van de filters, zodat u de woning in Nieuw-Vennep vindt die voldoet aan uw voorkeuren. In Nieuw-Vennep vindt u verschillende woonwijken en typen woningen, zoals appartementen en eengezinswoningen.

  In Nieuw-Vennep vindt u een ruim centrum waar u kunt winkelen en uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast zijn er restaurants, theaters en een aantal gezellige uitgaansgelegenheden. Nieuw-Vennep ligt niet ver van de Westeinderplassen waar u kunt zwemmen, roeien, zeilen en surfen. Wilt u een huis huren in Nieuw-Vennep? Bekijk dan ons aanbod hierboven.

  Nieuw-Vennep is met de auto uitstekend te bereiken via de autosnelweg A4. Verder is er een treinstation met snelle verbindingen naar Schiphol/Amsterdam en Leiden/Den Haag. Een uitgebreid busnetwerk verbindt de plaats met omliggende dorpen en steden. Vind de huurwoning in Nieuw-Vennep waarnaar u op zoek bent op Huurwoningen. Bekijk het aanbod in Nieuw-Vennep en maak gebruik van de filters, zodat u snel de huurwoning vindt die aan uw wensen voldoet.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Nieuw-Vennep?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Nieuw-Vennep vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Nieuw-Vennep mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Nieuw-Vennep?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Nieuw-Vennep. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Nieuw-Vennep beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Nieuw-Vennep.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Nieuw-Vennep

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.