Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Ommen

  • Dikkersstraat

   7731 DH Ommen (Kern Ommen - Laarakkers)
   € 899 per maand
   • 72 m²
   • 2 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Ommen

  Zoekt u een huurwoning in Ommen? Ommen is een kleine stad in de streek Salland, in de provincie Overijssel. Het stadje Ommen is omgeven door een aantal natuurgebieden met bos, weide en water. Als u op zoek bent naar een huurwoning in Ommen, vindt u op Huurwoningen een uitgebreid aanbod met verschillende typen huurwoningen.

  Ommen is een populaire toeristenbestemming dankzij de mooie, rustige omgeving en de ligging aan het Pieterpad. In de stad vinden dan ook vaak evenementen plaats, zoals jaarmarkten, een kermis en andere activiteiten. Ommen heeft een gevarieerd aanbod aan winkels en in het centrum zijn veel gezellige horecagelegenheden gevestigd. De stad heeft ook een theater waar verschillende soorten voorstellingen plaatsvinden. Bekijk het aanbod van huurwoningen in Ommen alvast hiernaast.

  De stad Ommen is gelegen aan de spoorlijn Zwolle - Emmen. Ieder half uur stopt er een stoptrein op het station. Een aantal bussen verbinden de stad met omliggende plaatsen als Almelo, Raalte en Zwolle. De dichtsbijzijnde autosnelweg is de A28, maar ook via regionale wegen is Ommen uitstekend te bereiken.Wilt u een huurwoning in Ommen vinden? Maak gebruik van de filteropties en bekijk het aanbod van huurwoningen in Ommen die bij uw voorkeuren aansluiten.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Ommen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Ommen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Ommen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Ommen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.