Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Pijnacker

  • Noordweg

   2641 AN Pijnacker (Pijnacker Noord)
   € 1.950 per maand
   • 131 m²
   • 5 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Pijnacker

  Op Huurwoningen vindt u gemakkelijk de huurwoning in Pijnacker die aan uw wensen voldoet door de zoekopties te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven in welke prijsklasse u zoekt en hoeveel kamers u wilt. Huurwoningen heeft als doel huurders en verhuurders bij elkaar te brengen. Wilt u binnenkort een huis huren in Pijnacker? Bekijk het aanbod huurwoningen direct en wellicht vindt u vandaag de huurwoning die bij u past!

  Pijnacker is een dorp dat tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer in ligt. Er wonen ongeveer 20.300 mensen. U vindt er een ruim winkelcentrum met winkels, restaurants en kroegen. Verder vindt u in het dorp en eromheen verschillende recreatie- en natuurgebieden. De grote steden zijn snel te bereiken. Bekijk ons aanbod huurwoningen in Pijnacker direct! Wellicht vindt u vandaag de huurwoning in Pijnacker die bij u past!

  Pijnacker heeft twee metrostations. Verder ligt het dorp tussen de A12, A13 en A20 in. Hierdoor is Pijnacker goed per auto te bereiken. Op Huurwoningen vindt u een compleet aanbod huurwoningen in Pijnacker. Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte huurwoning in Pijnacker! Als u een geschikte woning heeft gevonden, dan kunt u direct een bezichtiging plannen.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Pijnacker vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Pijnacker. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Pijnacker.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Pijnacker

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.