Basis

Gratis

  • Zoeken in het grootste woningaanbod
  • Dagelijkse updates van nieuw woningaanbod
  • Je zoekprofiel(en) opslaan
  • Favorieten bewaren
  • Directe updates van nieuw woningaanbod
  • Reageren op woningen
  • Direct contact met verhuurders
  • Uitgebreide woningbeschrijvingen
Registreren

Meest gestelde vragen

Je kunt je premiumaccount op ieder gewenst moment opzeggen, bijvoorbeeld via onze website. Hiervoor dien je in te loggen op Mijn Huurwoningen en op de knop 'Account' te klikken. Onder 'Abonnement' kun je je premiumaccount opzeggen. Het is ook mogelijk om ons op een andere manier te laten weten dat je wilt opzeggen. Na het opzeggen van je premiumaccount eindigt je abonnement op de laatste dag van de dan lopende abonnementsmaand. In je accountgegevens kun je zien wanneer de lopende maand van je abonnement eindigt. Wanneer je je abonnement hebt opgezegd, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.
Je kunt een account aanmaken door je hierboven aan te melden voor een basis- of premiumaccount en de stappen te volgen. Op het moment dat je onbeperkt wilt kunnen reageren op huurwoningen heb je een premiumaccount nodig. Je account bij Huurwoningen komt tot stand nadat we je aanmelding per e-mail hebben bevestigd.
Huurwoningen is een online huurmarktplaats waar dagelijks duizenden verhuurders en woningzoekenden elkaar ontmoeten. Je vindt hier dagelijks het nieuwste aanbod van zowel particuliere verhuurders als makelaars. Als woningzoekende kun je met een gratis basisaccount naar huurwoningen zoeken, je favoriete woningen bewaren en oproepen voor woonruimte plaatsen. Om daarnaast ook onbeperkt te kunnen reageren op huurwoningen heb je een premiumaccount nodig.
Bekijk hier de gebruiksvoorwaarden van Huurwoningen.
Je kunt zowel telefonisch als online contact opnemen met onze klantenservice. Vul het online contactformulier in of stuur een e-mail voor een reactie binnen 24 uur (tijdens werkdagen) of bel 010-7200730 voor een direct antwoord op je vraag (maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur). Ook kan je via WhatsApp gratis een bericht sturen naar 06-20946118. We beantwoorden je vraag binnen 30 minuten (tijdens openingstijden).
De betaling vindt veilig en gemakkelijk plaats via doorlopende automatische incasso; de maandelijkse abonnementskosten worden gedurende de maand van het door jou opgegeven rekeningnummer afgeschreven.