Testimonials van makelaars

"Via de automatische koppeling plaats ik mijn woningen met één druk op de knop door naar Huurwoningen en bereik ik veel woningzoekenden. Ik ontvang veel bruikbare reacties van potentiële huurders. Bij vragen of problemen zijn de medewerkers van Huurwoningen altijd goed bereikbaar en denken zij goed met mij mee."

Linda Jadranski - Linda Housing

"Het contact met Huurwoningen is zéér prettig. Ook als er iets niet vlekkeloos verlopen is, werken de medewerkers snel en accuraat om dit recht te zetten. Meedenken bij eventuele vraagstukken over onze woningen is dan ook een positieve eigenschap van Huurwoningen. Al met al, tevreden met de dienstverlening!”

Levi Koenraads - KODE Real Estate

"Als ik Huurwoningen in twee woorden zou moeten omschrijven dan zal dit "top bedrijf" zijn. De manier van het aanleveren van potentiële kandidaten is erg fijn. Loopt er iets niet zoals het zou moeten lopen, dan zitten de medewerkers hier bovenop. De communicatie is zeer goed en problemen worden snel opgelost."

Jeffrey de Bruin - Donné Vastgoed

"Huurwoningen is een overzichtelijk woningplatform waar wij als makelaarskantoor eenvoudig woningen naar door kunnen plaatsen. De website is goed vindbaar in zoekmachines. Als we vragen hebben is de backoffice eenvoudig en snel te bereiken en reageren de medewerkers adequaat!"

Yvon van der Pas - Pas Verhuurt

Wil je net als deze makelaars profiteren van de voordelen van Huurwoningen? Activeer dan binnen enkele stappen de koppeling met jouw CRM-systeem en start direct met het doorplaatsen van je woningen!

Reviews van particuliere verhuurders

- Jeanette

"Alles in eigen hand, werkt super! Direct contact met potentiële huurders. Website is makkelijk en overzichtelijk. En niet te vergeten kosteloos!"

- Irene Boers

"Goed initiatief, makkelijk om zelf de regie te houden. Soms hapert de site met bijvoorbeeld foto’s plaatsen, maar dan krijg je hulp van de beheerders! Jammer dat je niet terug kan komen op je beslissing wel/niet open staan voor verhuurmakelaars."

- Jan

"Huurwoningen vind ik echt een fantastisch medium omdat ik direct na het online zetten van de advertentie van mijn huurappartement heel veel reacties heb mogen ontvangen van serieuze zoekers. De meesten daarvan waren ook zeer betrouwbaar, in de zin dat ze snel en netjes reageerden en ook snel afspraken maakten voor bezichtigen die ook meestal stipt werden nagekomen. Alle lof."

- Cor

"Prima site om huurders voor je woning of appartement te vinden. Door het stellen van de juiste vragen aan de aspirant huurders lukt het meestal wel om een goede match te maken."

- T.E.

"Met volle tevredenheid voor de tweede keer mijn appartement verhuurd in zeer korte tijd! Ik ervaarde het als fijn dat er prettig telefonisch contact was, waar mijn vragen netjes beantwoord werden. Ook werd er direct gereageerd bij een gemiste oproep en werd ik teruggebeld. Ik ben een tevreden klant dus."