Advertentie verwijderd

Studio Wierdensestraat in Almelo

7607 GG Almelo (Overijssel)

€665 Huurprijs p.m.
30 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur vanaf 1 juli:

Prachtige studio in het centrum van Almelo te huur. De studio bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw, deze verdieping is met de lift of de trap te bereiken. Elke studio heeft een eigen keuken en badkamer, alleen de wasmachine wordt gedeeld. De wasmachine bevindt zich op dezelfde verdieping als de studio. Het gebouw bevindt zich op loopafstand van verschillende voorzieningen zoals: trein station, bus station, winkels en restaurants. Daarnaast is het mogelijk om een fiets te huren.

**Huurprijs:**€ 665,- inclusief gas, water, licht, internet en televisie

_* Huisdieren zijn niet toegestaan.

  • Studio's met een huurprijs van € 615,- en € 635,- zijn geschikt voor maximaal 1 persoon. Studio's met een huurprijs van € 665,- zijn normaliter voor 1 persoon, mocht je een relatie hebben dan is er een mogelijkheid om een studio te huren met 2 personen, vraag hiervoor naar de huurprijs en voorwaarden._ *Maximaal 6 maand.

Object nummer: 3008-17

Voor meer informatie: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. - maandag t/m vrijdag: 07:30 - 16:00

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Wierdensestraat Almelo

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 665 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar