Advertentie verwijderd

Appartement Van Woustraat in Amsterdam

1074 AE Amsterdam (Noord-Holland)

€1.500 Huurprijs p.m.
40 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR: PERFECT VOOR WONINGDELERS. LEUK 3-KAMERAPPARTEMENT, RECENT GERENOVEERD EN GELEGEN OP EEN GOEDE LOCATIE IN DE PIJP!

Adres: VAN WOUSTRAAT 87-II TE 1074 AE AMSTERDAM

Ligging: Gelegen in de populaire Amsterdamse Pijp. De buurt en vooral de straat kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan leuke en hippe koffie- en eettentjes, (boetiek)winkels, cafés en de beroemde Albert Cuypmarkt. Het Sarphatipark en de Amstel zijn om de hoek gelegen.

Bereikbaarheid: Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram- en busverbindingen) en de grote uitvalswegen (zoals de A10 en de A2).

Oppervlakte: Ca. 40 m2

Omschrijving: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is in zijn geheel gerenoveerd. Entree; lichte woonkamer met keuken v.v. inbouwapparatuur, toilet en 2 slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wasbak.

Huurcondities: Huurprijs: € 1.500,-- per maand excl. g/w/l en servicekosten Maximale huurperiode 2 jaar. Borg: € 3.000 Ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden. Oplevering: Vanaf 1 juli 2021.

Huurovereenkomst en overige condities: Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen.

Voorbehoud: Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Van Woustraat Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.500 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar