Advertentie verwijderd

Appartement Pieter Vlamingstraat in Amsterdam

1093 AD Amsterdam (Noord-Holland)

€1.550 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

2 slaapkamer appartement, gelegen op de 3e en 4e (bevenste) verdieping, met dakterrasje.

Gelegen in de 'nieuwe Pijp van Amsterdam', aan een romantisch pleintje met vrij uitzicht op de Singelgracht tussen de bekende Dappermarkt en het Tropenmuseum.

Omgeving en bereikbaarheid: De locatie is fantastisch: Uw achtertuin is het Oosterpark. De Dappermarkt bevindt zich op 2 minuten van de woning maar u heeft geen last van de drukte want daarvoor is de afstand net te groot. De Plantagebuurt en dierentuin Artis zijn op loopafstand.

Het Centraal Station en de Pijp bevinden zich op ca. 10 minuten fietsen of u gebruikt de tram waarvan de haltes op een paar honderd meter afstand liggen.

Uiteraard hoeft u zich hier geen moment te vervelen, met een gevarieerde aanbod van restaurants, twee bioscopen, winkels en cafés van Amsterdam binnen een straal van 1 kilometer.

Daarnaast is er een biologische markt (elke woensdag). In de Pieter Vlamingstraat bevindt zich tevens een van de mooiste slijterijen van Amsterdam met exclusieve Italiaanse wijnen.

Bij deze woning is geen vaatwasser aanwezig

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik G/W/E/TV/Internet en gemeentelijke heffingen.

Voor meer informatie kijk op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Voor bezichtigingen kunt u zich op onze site inschrijven, of mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
220 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Pieter Vlamingstraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon
Terras
Douche
Bad
Toilet in badkamer

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.550 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.