Advertentie verwijderd

Appartement Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn

7311 SZ Apeldoorn (Gelderland)

€440 Huurprijs p.m.
26 m²

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o.a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite.

Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar 2e etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche.

Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras!

Kenmerken:

  • woonoppervlakte bedraagt 26m2
  • beschikbaar voor onbepaalde tijd
  • maandelijkse servicekosten bedragen € 27,00
  • maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00
  • voorschot gas/water/elektra bedraagt € 70,00

WILT U OOK EENVOUDIG € 100,00 NETTO VERDIENEN? Breng ons dan in contact met uw huidige verhuurder en indien wij mogen optreden als verhuurmakelaar voor deze verhuurder, krijgt u van ons € 100,00 op uw rekening gestort! Informeer naar de voorwaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
26 m²
Adres
Prins Willem-Alexanderlaan Apeldoorn

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 440 p/m
Beschikbaar per
Direct