Advertentie verwijderd

Studio Arnhemseweg in Apeldoorn

7331 BK Apeldoorn (Gelderland)

€614 Huurprijs p.m.
22 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Op steenworp afstand van het station en nabij het gezellige centrum van Apeldoorn bevindt zich aan de Arnhemseweg “De Saffier”. In het gebouw zijn in totaal 36 moderne studio’s en appartementen gerealiseerd. Alle faciliteiten zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en diverse andere voorzieningen liggen binnen handbereik. De kenmerken van deze woning zijn als volgt:

Beschikbaar vanaf : 01-07-2020, voor onbepaalde tijd. Type object : Studio Oppervlakte : 22 m²

Locatie Straat : Arnhemseweg 8B Postcode : 7331 BK Plaats : Apeldoorn

Faciliteiten Oplevering : gestoffeerd

Financieel Kale huurprijs: € 613,81 Voorschot Servicekosten: € 75,00 Voorschot gas/water/licht: € 60,00 Minimale waarborgsom: € 748,81

Plattegrond, foto’s en Q&A: Deze kunt u vinden in de bijlage van deze mail. Let op: dit zijn voorbeeldfoto’s van een showwoning en zijn niet van de beschikbare woning. De plattegrond is indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Indeling: In het gebouw zijn in totaal 36 studio’s en appartementen gerealiseerd. Alle woonruimtes zijn voorzien van een luxe keuken met o.a. afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vaatwasser. De woonruimtes beschikken allen over een fraaie vloer en gordijnen. Je hoeft dus alleen maar je eigen meubels mee te nemen. Wonen in de Saffier is niet alleen wonen in je eigen zelfstandige woning. Als kers op de taart bevindt zich op het dak een heerlijk zonnig dakterras!

Parkeren: Parkeren kan gemakkelijk naast de deur. Voor € 50,00 per maand kunt u een parkeerplaats huren op het parkeerterrein van de Saffier!

Inkomenswens De inkomenswens is gebaseerd op de totale huurprijs. Uw netto inkomen dient minimaal gelijk te zijn aan 2 keer de totale huurprijs (inclusief servicekosten en voorschot gas/water/licht).

Bezichtiging Heeft u interesse in een bezichtiging? Dan wil ik u vriendelijk verzoeken te reageren op deze mail en aan te geven wanneer het voor u schikt om bovengenoemde woning te bezichtigen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
22 m²
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Arnhemseweg Apeldoorn

Extra informatie

Douche
Lift
Intercom
Dakterras
In het centrum
In woonwijk
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 614 p/m
Beschikbaar per
Direct