Advertentie verwijderd

Appartement De Heze in Apeldoorn

7335 BA Apeldoorn (Gelderland)

€525 Huurprijs p.m.
30 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan:

Een betaalbare studio, netjes en compleet afgewerkt met eigen keukenblok en toilet. Huurtoeslag is mogelijk!

Nabij het centrum en toch rustig gelegen. Dan is dit je kans! Er zijn voor de gehele verdieping (bestaande uit 4 appartementen en 2 studio’s) in totaal twee badkamers beschikbaar welke maandelijks worden schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf.

Bijzonderheden:

Huur € 525,00 per maand Waarborgsom 1 maand Maandelijkse vergoeding voor Gas, Water, Elektra, Internet, gemeentelijke belastingen en stoffering € 125,00 Parkeerplaats aanwezig Beschikbaar voor onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden Keuken/living aparte slaapkamer Voorzien van een keurige laminaatvloer Nette afwerking, badkamer wordt gedeeld De studio is geheel voorzien van een keurige laminaatvloer Het keukenblok is voorzien van: kookplaat Perfecte ligging nabij het centrum en vlakbij het station Huurtoeslag is hier mogelijk geen bemiddelingskosten voor de huurder Woning is bij voorkeur geschikt voor een 1 werkend persoon Aan de getoonde foto's kunnen geen rechten ontleend worden

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Apeldoorn treedt in deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Er zijn dus geen bemiddelingskosten voor dit object. Indien u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur € 150, dit is voor de reservering van de woning. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u deze annuleren? Vertel ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden, ontvangt u als bedankje € 100, -.

Vindt u dit aanbod op een andere website dan makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod:

Voor meer informatie over een bezichtiging:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Apeldoorn

Hoofdstraat 206B

7311 BG Apeldoorn

T telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

E emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1930
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
De Heze Apeldoorn

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 525 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar