Advertentie verwijderd

Kamer Sprengenweg in Apeldoorn

7314 ES Apeldoorn (Gelderland)

€450 Huurprijs p.m.
14 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette kamer aangeboden in een monumentaal pand waar in totaal 6 kamers vrij komen. De kamer bevindt zich op een mooie locatie aan de Sprengenweg nabij het centrum. De kamer van 14m2 is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het pand en heeft een vierkante vorm. De kamer is voorzien van een mooie eiken laminaat vloer, centrale verwarming, eigen wastafel en raambekleding. De nette keuken en badkamer deel je met 5 andere bewoners. Ook krijg je er een snelle internetverbinding bij en interactieve TV van KPN. Aansluiting voor wasmachine en droger zijn aanwezig. Fietsen kunt u veilig stallen en is er gratis parkeergelegenheid achter het pand. Gelegen op een zeer gunstige locatie met het centrum van Apeldoorn, station, supermarkt, het oranjepark en andere voorzieningen in de buurt gelegen. Wonen in een prachtige monumentaal pand nabij het centrum? Dit is je kans!

Opmerking IN HET PAND KOMEN ER IN TOTAAL 6 KAMERS VRIJ EN IS ER NU NOG RUIME KEUZE! VANWEGE DE VERBOUWING VOLGEN DE FOTO'S VAN DE BINNENKANT NOG, BEZICHTIGINGEN ZIJN ER PER DIRECT AL MOGELIJK! WEES ER SNEL BIJ!

De huurprijs bedraagt €475,- Incl. (stoffering, internet, t.v. ,gemeentelijke belastingen)

Gewenste huurder De voorkeur gaat uit naar een werkend persoon of nette student met garantstelling, geen huisdieren.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
14 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Sprengenweg Apeldoorn

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 450 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.