Advertentie verwijderd

Studio Velperweg in Arnhem

6824 BC Arnhem (Gelderland)

€930 Huurprijs p.m.
58 m²
1 kamer
Nieuwbouw

Over deze woning

Het nieuwe appartementencomplex, met 104 zelfstandige huurwoningen, is gelegen aan de Velperweg in Arnhem. Een ideaal gelegen complex met diverse faciliteiten op steenworp afstand. De achterzijde van het pand bevindt zich aan de Rosendaalsestraat. Treinstation Arnhem Velperpoort, de Albert Heijn, en verschillende restaurants zijn makkelijk te bereiken met de fiets of te voet. Het complex is gelegen nabij een park dat op loopafstand ligt waar het heerlijk wandelen, sporten of zonnen is. Tevens kunt u uw auto parkeren op eigen terrein.

Aan de historische Velperweg is een monumentale villa gesitueerd, verbonden met een voormalig kantoorgebouw van Rijksoverheid. Het totale complex van in totaal 12.500 m2 is getransformeerd tot een woongebouw, een ontwikkeling van Magis Vastgoed. Verdeeld over vijf lagen zijn 104 woningen van gemiddeld 60 m2 gerealiseerd. Deze woningen variëren in grootte en prijs, voor ieder wat wils.

De villa aan de Velperweg is naar historische tekeningen gerenoveerd en vormt de luxe entree voor het achtergelegen pand. Ook is er een prachtig tuinplan ontwikkeld. Bij Magis Vastgoed staat duurzaamheid hoog in het vaandel: het grootste deel van de woningen zijn onder andere voorzien van minimaal energielabel A.

Appartementen Villa 19 beschikt over 104 woningen bestaande uit studio’s en 2- en 3-kamerappartementen variërend tussen 34m2 en 98m2. Alle studio’s en appartementen worden opgeleverd met EPC-label A en zijn voorzien van tv signaal en internet gebruik.

Entree De gezamenlijke entree is voorzien van brievenbussen, video-intercom, een trappenhuis en een lift.

Afwerking De woningen worden tenminste opgeleverd met een ruime woonkamer, open keuken (voorzien van een spoelbak, koelkast, elektrisch fornuis met afzuigsysteem en vaatwasser) en een keurig afgewerkte badkamer (ruime douche, wasmeubel met lade en spiegel). Alle woningen zijn voorzien van een berging. Wanneer de berging niet in de woning zit, heeft de woning een berging in de kelder.

Parkeren Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen kelder waar u ook fietsen en/of scooters kwijt kunt.

Buitenruimtes Er wordt een grote gezamenlijke tuin gecreëerd waar u tot rust kunt komen of kunt samenkomen met andere bewoners. Naast de gemeenschappelijke tuin beschikken diverse woningen over een balkon.

Extra faciliteiten In de kelder is een fitnessruimte voor alle bewoners gerealiseerd. Ook beschikt Villa 19 over een elektrische deelauto waar alle bewoners met een rijbewijs gebruik van kunnen maken. Klik hier voor meer informatie over deze deelauto. (Het gebruik van deze deelauto is niet inbegrepen in de huurprijs.)

Huismeester en onderhoud Er is een servicenummer dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken is. Daarnaast kan er een beroep gedaan worden op een van onze vaste onderhoudsmonteurs. De gezamenlijke binnen- en buitenruimtes worden periodiek schoongemaakt (inclusief glasbewassing aan de buitenzijde).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Velperweg Arnhem

Extra informatie

Tuin
Garage
Douche
Toilet in badkamer
Kabel TV
Lift
Intercom
Internetverbinding
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 930 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar