Advertentie verwijderd

Huis Reinert in Bocholtz

6351 HK Bocholtz (Limburg)

€737 Huurprijs p.m.
76 m²
6 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per 7.12.2020

Aan de rand van Bocholtz, aan weerszijden grenzend aan een natuurgebied, ligt deze karakteristieke met zorg én smaak gerenoveerde tussenwoning met garage. De woning is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd (o.a. nieuwe keuken, badkamer, kunststof kozijnen, vloeren, plafonds, stucwerk, dak met unidek isolatie). Daarbij zijn de originele authentieke elementen zoals veldbrandsteen, houten balken en de wijnkelder met smaak in standgehouden. De woning is dan ook meer dan instapklaar. De ligging van de woning is goed te noemen: een verkeersarme straat, gelegen in de direct nabijheid (3 minuten lopen) van de basisschool en de supermarkt.

Kelder Betegelde en “droge” provisiekelder (14m2).

Begane grond gang welke toegang verschaft tot het eenvoudig toilet en de woonkamer/keuken (32m2). Vanuit de woonkamer bereikt u zowel de 1ste verdieping als ook de provisiekelder.

1ste verdieping Overloop welke toegang verschaft tot de 2 slaapkamers ( 14m2 en 7m2) en de badkamer. Vanuit de kleine slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken.

Zolder Bergzolder waar zich ook de CV installatie bevindt.

Garage De via recht van overpad te bereiken garage ligt achter de woning.

Buitenruimte Geen.

Parkeervoorziening Eigen garage en voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Financiële gegevens en voorwaarden Huurprijs: € 737 excl. G/W/L. Servicekosten: € 38 (contract CV) Waarborgsom: € 1500. Huurperiode: >1jaar. Huursubsidie is mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Interesse? Ga naar de woningpresentatie pagina op onze website naar de betreffende woning . Deze is te vinden via de menupagina "aanbod - te huur".

Hier vind je naast meer foto`s en een uitgebreide omschrijving ook onze selectie eisen én procedure.

** Huurwoningen Parkstad streeft ernaar een zo goed mogelijke match te creëren tussen huurder, verhuurder en de woning. Wij adviseren dan ook om bij een reactie zo veel mogelijk informatie te geven samen met een uitgebreide toelichting.

*** Het is daarnaast mogelijk om je geheel vrijblijvend en kosteloos in te schrijven in onze woningzoekende database. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
76 m²
Inhoud
285 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Reinert Bocholtz

Extra informatie

Garage
Aan bosrand
Aan rustige weg
In het centrum
In woonwijk
Beschutte ligging

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 737 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar