Advertentie verwijderd

Appartement Wilhelminastraat in Bodegraven

2411 CZ Bodegraven (Zuid-Holland)

€1.025 Huurprijs p.m.
85 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

GERENOVEERD APPARTEMENT BESCHIKBAAR OP BOVENSTE ETAGE VAN DIT GERENOVEERDE COMPLEX AAN DE WILHELMINASTRAAT TE BODEGRAVEN

*linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. renovatie zijn er in de foto's genomen tijdens de werkzaamheden. Zodra wij in de gelegenheid zijn om betere foto's te maken dan worden deze genomen en online gepresenteerd*

Aan de Wilhelminastraat te Bodegraven vindt u dit gerenoveerde appartementencomplex. Dit complex deed voorheen dienst als apotheek en is in 2019 volledig gerenoveerd. Het huisvest nu 4 appartementen en een bankkantoor.

Op de bovenste etage (2e) wordt in augustus 2019 het laatste appartement opgeleverd wat mogelijk beter omschreven kan worden als een linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. de algemene hal met prachtige marmere vloeren en het gemeenschappelijke trappenhuis vindt u uw voordeur op de 1e etage van het complex. Achter de voordeur direct een trap welke u naar de 2e verdieping leidt alwaar u de woning betreedt in de zeer ruime, lichte en vooral sfeervolle woonkamer. Dankzij de unieke dakconstructie welke bewaard is gebleven en tevens zichtbaar is heeft de kamer een unieke uitstraling. Door diverse Velux ramen en het feit dat er weinig deuren in het appartement zijn geplaatst is de ruimte zeer licht.

In de woonkamer bevindt zich een open keukenblok met alle gewenste voorzieningen zoals kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en genoeg kastruimte.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de slaapkamer met aansluitend een kamer met oude bedstee. Deze kamer is in te richten als kantoor, inloopkast of misschien zelfs als logeerkamer. De keuze is aan u.

De badkamer is te betreden via de slaapkamer en is voorzien van wastafel, toilet, douche en design handdoekenradiator.

BIJZONDERHEDEN:

  • Deze woning wordt u aangeboden voor een minimale periode van 12 maanden
  • Deze woning wordt u aangeboden voor onbepaalde tijd
  • Deze woning is niet geschikt voor personeelshuisvesting
  • U betaalt een bijdrage voor televisie, internet en schoonmaak gemeenschappelijke ruimte van €50,- per maand
  • Indien beschikbaar en in overleg is het huren van een parkeerplaats op het terrein mogelijk. De kosten hiervan bedragen €100,- per maand

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Wilhelminastraat Bodegraven

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.025 p/m
Beschikbaar per
Direct