Advertentie verwijderd

Huis H.P. Sickensstraat in Bovensmilde

9421 PM Bovensmilde (Drenthe)

€995 Huurprijs p.m.
130 m²
6 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

928317

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning? Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Deze ruime 2-onder-1-kapwoning met aangebouwde garage en multifunctionele ruimte is gelegen in een groene en kindvriendelijke woonwijk, op een perceel van 289 m2. Zij beschikt over drie slaapkamers op de verdieping, en twee extra slaapkamers op de tweede verdieping. De aanbouw aan de zijkant kan worden aangewend als extra slaapkamer of kantoor. De woning is voorzien van isolerende beglazing, vloerisolatie en extra kapisolatie. Daarnaast beschikt de woning over 11 zonnepanelen. Indeling begane grond: entree; hal met meterkast, trapkast en trapopgang; half betegeld toilet met staand closet en fontein; royale Z-vormige woonkamer (ca.30 m2) voorzien van parketvloer en eethoek; dichte keuken (ca.8 m2) voorzien van eenvoudig keukenblok met 4-pits gaskookplaat, oven, wasemkap en een close-in boiler, een deur naar de achtertuin en toegang tot de multifunctionele ruimte (ca.14,5 m2) met tuindeur en lichtkoepel. De aangebouwde garage (ca.18 m2) is voorzien van garagedeur, tuindeur en een betonvloer. De royale achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Achter de garage een eigen oprit. Eerste verdieping: overloop met bergkast, drie slaapkamers (resp. ca.8, 12 en 14 m2) waarvan één met wastafel; geheel betegelde badkamer met ligbad/douche, closet en wastafel. Tweede verdieping: overloop met bergruimte; ketelruimte met Nefit Hr Combiketel (bouwjaar: 2015) en wasmachine aansluiting. Voorts twee slaapkamers met kantelramen. Info: de woning is in 1974 gebouwd en de laatste jaren voorzien van energiebesparende voorzieningen. De inhoud bedraagt ca.467 m3 en het woonoppervlak ca.130 m2. De woning is geheel geïsoleerd en beschikt mede door de 11 zonnepanelen over het energielabel B ! !

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 1.190,=. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

******************** Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1974
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
6 kamers
Adres
H.P. Sickensstraat Bovensmilde

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.