Advertentie verwijderd

Appartement Oranjeboomstraat in Breda

4814 EG Breda (Noord-Brabant)

€925 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

De bezichtiging zit vol!

Op dit moment wordt dit appartement gerenoveerd! Huurtoeslag aanvragen is mogelijk!

Het appartement bevind zich op de begane grond. Je komt binnen in de ruime woonkamer met open keuken, waar je de beschikking hebt over een koelkast, kookplaat en afzuigkap. Hier bevindt zich ook een wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde is een aparte slaapkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Er is een apart toilet aanwezig.

Dit appartement wordt momenteel helemaal opgeknapt. Er zal een nieuwe badkamer komen, nieuwe vloer en alles wordt geschilderd. Je kunt er dus zo in!

De huurprijs bedraagt € 925,- inclusief G/W/L en internet. Exclusief gemeentelijke belastingen. Deze prijs is gebaseerd op 2 personen. Voor 1 persoon is de huurprijs € 895,00 inclusief G/W/L en internet.

Het appartement is gelegen aan de rand van het Centrum van Breda. Het Centrum is op nog geen 10 minuten loopafstand. Tegenover de woning is er gratis parkeergelegenheid aanwezig. En de winkels voor dagelijkse boodschappen zijn vlakbij.

Is je interesse gewekt? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voor het inplannen van een bezichtiging op vrijdag 20 september om 15.30 uur.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van € 250,00 + 21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten a € 49,50 + 21% BTW).

Hou rekening met het volgende:

  • Geschikt voor 1 of 2 personen
  • Verhuurder is op zoek naar werkende huurders die voldoen aan de inkomenseis van 3x netto de maandhuur OF huurders die werken en garantstelling hebben van familie die 5x de maandhuur netto verdienen
  • Huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Oranjeboomstraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct