Advertentie verwijderd

Studio Academiesingel in Breda

4811 AD Breda (Noord-Brabant)

€570 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Zoek je een mooie semi-studio, heerlijk aan de singel dicht bij het centrum? Dan is dit je kans!

Aan de Academiesingel is project ‘OmSingelt’ gelegen in een nieuw herenhuis.

De studio’s zijn “OmSingelt” door de gezelligheid van de bewoners van het complex, het Bourgondische centrum met een zee van terrassen en gezellige pleinen, mooie winkelstraten en het nieuw gebouwde station. Op loopafstand is het mooie park Het Valkenberg te bereiken. In de zomer kan je heerlijk genieten van live muziek. Breda is rijk aan singels en heeft een rijke historie die je op deze plek aan alle kanten terug kan vinden. Het pand zal bestaat uit vier verdiepingen. Deze studio is gelegen op de 3e verdieping aan de voorzijde van het pand. Je hebt een eigen badkamer en koel-/vrieskast.

Er zijn verschillende keukens aanwezig waar je gezamenlijk gebruik van kunt maken. Deze zijn uitgerust met meerdere kookplaten, afzuigkappen, wasmachines en drogers. Tevens is er mogelijkheid voor het stallen van de fietsen in de bijbehorende binnenplaats.

“OmSingelt” is gelegen op een ideale locatie voor de verschillende (hoge) scholen. Het is mogelijk om hier te wonen voor studenten maar ook voor jong werkenden. De huurprijs is € 570,- per maand inclusief stookkosten, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen.

Voor het netjes opleveren van het appartement betaal je een bedrag van € 664,49 excl. btw direct aan de verhuurder. De woning wordt daarvoor als volgt opgeleverd:

  • Wit geschilderde en strakke witte wanden (mogelijk al eerder gewit en gestuukt)
  • Wit geverfde plafonds (mogelijk al eerder gewit)
  • Plafondverlichting in woongedeelte en badkamer
  • Schoonmaak voor oplevering
  • WC-rol houder
  • WC-bril

Afstand tot het stadshart: 4 minuten lopen Afstand tot het centraal station: 3 minuten lopen Afstand tot supermarkt: 3 minuten lopen Afstand tot het park Valkenberg park: 3 minuten lopen Afstand tot Avans: 10 minuten fietsen Afstand tot NHTV hoofdlocatie: 5 minuten fietsen

Voor het aanmelden van de bezichtiging op woensdag 16.30 uur kun je telefonisch contact opnemen via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Hou rekening met het volgende:

  • De verhuurder is opzoek naar een student met garantstelling van ouders/familie OF een werkende huurder die 3x de maandhuur verdiend netto OF een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen
  • Geen huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2018
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Academiesingel Breda

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 570 p/m
Beschikbaar per
Direct