Advertentie verwijderd

Studio Haagdijk in Breda

4811 TP Breda (Noord-Brabant)

€695 Huurprijs p.m.
30 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Verrassende studio in het centrum van Breda met apart slaapgedeelte.

De woning bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen. Deze heeft een oppervlakte van ca. 16m² en is gelegen aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Via een open verbinding heb je toegang tot de slaapkamer die gelegen is aan de rustige achterzijde. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 11m². De badkamer is voorzien van een douche en toilet.

De studio is gelegen op loopafstand van de binnenstad van Breda. Bij de woning is een parkeervergunning aan te vragen. De kosten voor een parkeervergunning bedragen c.a. 21 euro per kwartaal.

De huurprijs bedraagt 695,- euro inclusief G/W/L, TV, internet en gemeentelijke belastingen.

De eerste bezichtiging is dinsdag13 oktober in tijdsblokken van 10 minuten vanaf 15.30 uur. Zou je graag mee willen bezichtigen? Zorg dan dat je ingeschreven staat op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Breda.

Wanneer je deze studio gaat huren betaal je aan ons kantoor 250,00 administratiekosten +21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:

  • Geschikt voor 1 persoon
  • De verhuurder is opzoek naar een rustige student met garantstelling van ouders/familie OF een werkende huurder die 3x de maandhuur verdiend netto OF een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen netto
  • Geen huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Haagdijk Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 695 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar