Advertentie verwijderd

Appartement Oranjeboomstraat in Breda

4814 EG Breda (Noord-Brabant)

€950 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Appartement met huurtoeslag!

Het appartement bevind zich op de begane grond. Je komt binnen in de ruime woonkamer met open keuken, waar je de beschikking hebt over een koelkast, kookplaat en afzuigkap. Hier bevindt zich ook een wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde is een aparte slaapkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche en er is een apart toilet aanwezig. Vorig jaar is de gehele woning gerenoveerd en ziet er netjes uit. Er is bij de woning gratis parkeergelegenheid.

Het appartement is gelegen aan de rand van het Centrum van Breda. Het Centrum is op nog geen 10 minuten loopafstand. Tegenover de woning is er gratis parkeergelegenheid aanwezig. En de winkels voor dagelijkse boodschappen zijn vlakbij.

De huurprijs bedraagt € 950,- inclusief G/W/L en internet. Exclusief gemeentelijke belastingen. Deze prijs is gebaseerd op 2 personen. Voor 1 persoon is de huurprijs € 920,00 inclusief G/W/L en internet. De borg bedraagt € 950,-. In overleg kan het zijn dat bij onzekere situaties gevraagd wordt een hogere borg te betalen.

Heb je interesse in de woning? Schrijf je dan in op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Breda (indien je dit nog niet gedaan hebt) en meld je daarna telefonisch aan via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op werkdagen van 10 tot 12 uur voor de bezichtiging op donderdag 21 januari om 14.30 uur.

We zullen de woning bezichtigen in tijdsblokken van 10 minuten. Mondkapje is verplicht en we vragen je met maximaal 1 persoon te komen bezichtigen. Vrienden/familie kunnen via video(bellen) mee bezichtigen.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van € 250,00 + 21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten a € 49,50 + 21% BTW).

Hou rekening met het volgende:

  • Geschikt voor 1 of 2 personen
  • Verhuurder is op zoek naar werkende huurders die voldoen aan de inkomenseis van 3x netto de maandhuur OF huurders die werken en garantstelling hebben van familie die 5x de maandhuur netto verdienen
  • Huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Oranjeboomstraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar