Advertentie verwijderd

Studio Marksingel in Breda

4811 NV Breda (Noord-Brabant)

€925 Huurprijs p.m.
37 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Leuke speelse studio aan de singel en op loopafstand van het van Coothplein en de binnenstad.

De studio is gelegen op de tweede verdieping en te bereiken via de gezamenlijke opgang. Het appartement is voorzien van een open keuken met koel-/vrieskast, kookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine. De badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad. Ook bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is apart. Ook is er een open slaapgedeelte, op een verhoging gelegen. Tevens heb je een eigen dakterras welke rustig is gelegen aan de achterzijde. De woning is helemaal gemoderniseerd met een mooie laminaatvloer en witte muren.

De woning ligt aan het water aan de rand van het centrum. Binnen 10 minuten lopen sta je op de Grote Markt. Parkeren kan voor de deur. Wel moet hier een parkeervergunning voor aangevraagd worden. De kosten voor de vergunning bedragen ca. 8 euro per maand.

De prijs is inclusief G/W/L, tv en internet. Exclusief gemeentelijke belastingen (worden gedeeld met een ander appartement)

Als je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor 99,00 administratiekosten + 21% BTW. (indien van toepassing ook garantstellingskosten)

Interesse in een bezichtiging? Neem dan telefonisch contact op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De bezichtiging zal plaatsvinden op dinsdag 13 maart, vanaf 15.30 uur. We zullen de woning bezichtigen in tijdsblokken van 10 minuten. Mondkapje is verplicht en we vragen je met maximaal 1 persoon te komen bezichtigen. Vrienden/familie kunnen via video(bellen) mee bezichtigen.

Hou rekening met het volgende:

  • Voor 1 persoon beschikbaar, niet voor 2 personen

  • Huurtoeslag is niet mogelijk

  • De verhuurder is opzoek naar een werkende huurder die 3x de maandhuur verdiend netto OF werkt en garantstelling heeft van ouders/familie die 5x de maandhuur bruto verdienen.

  • Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend-

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
37 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Marksingel Breda

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar