Advertentie verwijderd

Huis Rietveld in Delft

2611 LK Delft (Zuid-Holland)

€1.550 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Gelegen in Delft ligt dit bijzondere grachtenpand aan de Rietveld. De woning heeft een woonoppervlakte van 71 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 67 m2. De woning is gebouwd in 1906 en heeft een energielabel C.

Leuk wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Rietveld 183 is gelegen in de buurt Centrum-Oost. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

De woning wordt gemeubileerd opgeleverd en is per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. al beschikbaar.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Ook heeft de woning een prachtige tuin met veel zonlicht.

Huurprijs is 1.550 excl. G/W/L

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
75 m²
Perceeloppervlakte
70 m²
Inhoud
190 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Rietveld Delft

Extra informatie

Tuin
Toilet in badkamer
Douche
Aan water
Aan rustige weg
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.550 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar