Advertentie verwijderd

Appartement Van Embdenstraat in Delft

2628 ZG Delft (Zuid-Holland)

€875 Huurprijs p.m.
34 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

SHORT STAY APARTMENTS!

Via Urban Short Stay kun je nu tijdelijk huren of voor een langere termijn. Beiden is mogelijk in dit nieuwe complex. Slechts 1140 ,- Eur all-in.

De appartementen en studio’s van zijn zorgvuldig ontworpen met oog op kwaliteit en comfort. Genoemde prijs in deze advertentie is exclusief nutsvoorzieningen en servicekosten. De woning is gemeubileerd, en inclusief een eigen keuken en badkamer! Daarnaast heeft elke woning vloerkoeling voor energiebesparing.

Bewoners kunnen genieten van in-house faciliteiten als een fitnessruimte en sauna, fietsenstalling, een wasserette, een algemene werkruimte en van een fijn tuinterras langs het kanaal.

Het pand ligt in een ideale buurt, met gemakkelijke toegang tot de snelweg en het openbaar vervoer op loopafstand. Beide steden Rotterdam en Den Haag zijn met de auto in slechts 15 minuten bereikbaar via de snelweg A13. Met de meerdere bushaltes in de buurt van het gebouw zijn het historische stadscentrum en andere hotspots van Delft gemakkelijk bereikbaar.

Heb je interesse, neem dan contact met ons op! Of bezoek onze website www. urbanshortstay. com en vraag meer informatie aan!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
34 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Van Embdenstraat Delft

Extra informatie

Tuin
Lift
Kelder
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 875 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar