Advertentie verwijderd

Appartement Martinus Nijhofflaan in Delft

2624 ES Delft (Zuid-Holland)

€1.180 Huurprijs p.m.
78 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

**Afwerkingsniveau B

LET OP: de vertrekkende huurder van deze woning heeft een kandidaat voorgedragen. Als deze persoon gaat huren krijgt deze kandidaat zoals vermeld voorrang op de wachtlijst. Gaat het niet door, gaan we verder met de verhuur van deze woning, zoals u van ons gewend bent. **

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, specifiek afgestemd op uw wensen? De 106 huurappartementen van Delft Hoog worden turnkey opgeleverd met een feilloos afwerkingsniveau. Van woonstudio’s tot appartementen, elke ruimte ademt een eigen stijl en voor elk budget vinden we een woonruimte die bij u past. Bij Delft Hoog huurt u al vanaf € 725,- per maand. Ontdek een unieke mix van comfort met een onvergetelijk uitzicht, op fietsafstand van het pittoreske centrum van Delft.

Op 10 minuten fietsafstand van Delft Centraal en de gezellige binnenstad. Via station Delft bent u ook zo in Den Haag, Rotterdam of op Schiphol. Gelegen boven winkelcentrum “De Hoven” met groot aanbod aan winkels. U kunt lopend naar de supermarkt of u pakt tramlijn 1 om te shoppen in de binnenstad.

**Heeft u een rijbewijs en auto? Dan is het nemen van een parkeerplaats verplicht. U krijgt een parkeerplek toegewezen in de parkeergarage om de hoek bij het winkelcentrum! De kosten van deze parkeerplek zijn €94,72 per maand.

**

Uitzonderingen voor het nemen van een parkeerplek zijn:

  • U heeft geen rijbewijs
  • U bent niet in het bezit van een auto
  • U bent medisch niet geschikt om te rijden

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Martinus Nijhofflaan Delft

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.180 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.