Advertentie verwijderd

Appartement Jacob van Ruysdaelstraat in Den Bosch

5212 ER Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.195 Huurprijs p.m.
85 m²

Over deze woning

Fraai 3-kamerappartement (voorheen 4 kamers) met splinternieuwe keuken en nieuwe vloer, balkon en eigen berging in het souterrain. Gelegen in de karakteristieke woonwijk De Vliert, nabij het historisch centrum van ’s-Hertogenbosch, recreatiegebied De IJzeren vrouw en het Prins Hendrikpark, supermarkt en treinstation oost en centraal.

Begane grond: Centrale hal met trapopgang en een ruime berging in het souterrain.

Eerste verdieping: Ruime entree/hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de heerlijk lichte en ruime woonkamer. De woning wordt op dit moment op dit moment voorzien van een splinternieuwe keuken. Verder is er vanuit de keuken toegang tot de badkamer met een douche, wastafel en het aansluitpunt voor de wasmachine. Het appartement beschikt over een tweetal fijne slaapkamers, voorzien van inbouwkasten.

Het appartement is voorzien van fraaie paneeldeuren, natuursteen dorpels, gestukte wanden en plafonds en deels dubbelglas. Ook word de woning op dit moment voorzien van een splinternieuwe pvc vloer. In de directe omgeving van het goed onderhouden appartementencomplex is voldoende parkeergelegenheid en bevinden zich de uitvalswegen naar de A2 en A9.

Deze woning is niet geschikt voor woningdelers.

Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
85 m²
Adres
Jacob van Ruysdaelstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar