Advertentie verwijderd

Appartement Copernicusstraat in Den Haag

2561 XB Den Haag (Zuid-Holland)

€725 Huurprijs p.m.
25 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Copernicusstraat 78 B - 2e etage VZ - Geschikt voor 1 persoon

Een recent gerenoveerd 2-kamer appartement gelegen in een mooie straat in het gewilde Regentessekwartier! De woning is op loopafstand van de gezellige Reinkenstraat en Weimarstraat gelegen, waar een diverse aanbod winkels en restaurants zijn te vinden. Verscheidene openbaar vervoersverbindingen zijn op loopafstand te vinden en het centrum is binnen 15 minuten te bereiken!

Dit appartement is geheel voorzien van een houten lamelparketvloer, HR ++ glas, elektrische boiler, energielabel A/B en beschikt over airconditioning voor zowel warme- als gekoelde lucht!

Via de gezamenlijk entree op straatniveau betreedt u met de privévoordeur het appartement op de tweede etage. U komt binnen in een knusse hal, welke toegang biedt tot de ruime en lichte woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van een koelkast, vier-pits inductieplaat, afzuigkap en magnetron. De woonkamer beschikt over grote ramen, waardoor er een ontzettend lichte ruimte wordt gecreëerd. Tevens beschikt de woonkamer over een airconditioning voor zowel warme- als gekoelde lucht!

Door de open doorgang betreedt u de slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, welke eveneens de woonkamer over een groot raam beschikt. Door de schuifdeur betreedt u de net betegelde badkamer, welke beschikt over een douche, toilet en fonteintje!

Let op! U heeft voor deze woning een huisvestingsvergunning nodig.

Onderverdeling huurprijs:

Kale huurprijs: €725,- Stoffering: €10,- Servicekosten: €5,- Gas/Elektra: €15,- Water: €5,-

Totale huur: €760,-

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Copernicusstraat Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 725 p/m
Beschikbaar per
Direct