Advertentie verwijderd

Appartement P.C. Hooftlaan in Deventer

7412 PL Deventer (Overijssel)

€550 Huurprijs p.m.
39 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Bent u 55 jaar of ouder en op zoek naar een eigen plek in Deventer? Dit is uw kans! makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Apeldoorn mag dit gestoffeerde 3-kamer appartement aanbieden bij 'Solis St. Jurriën' in Deventer, gelegen nabij de IJssel.

U woont geheel zelfstandig in dit complex van 'Solis St. Jurriën', maar u mag vanzelfsprekend wel gebruik maken van de activiteiten die er hier plaatsvinden. Interesse in meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Indeling: Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en is voorzien van een keuken inclusief koelkast, keramische kookplaat, spoelbak en afzuigkap. Moderne doucheruimte, wastafel met bijbehorende spiegel, toilet en intercom.

Het 3-kamer appartement heeft een tussenmeter voor gas en water. Het gas verbruik wordt gemeten doormiddel van warmtemeters op de radiatoren. Over alle voorschotten wordt na een kalenderjaar de afrekening opgesteld. Elektra komt op eigen naam.

Op de begane grond is de gemeenschappelijke St. Joriszaal aanwezig. Hier worden diverse evenementen georganiseerd zoals bingo, breiclubs en koffiepauzes. De gemeenschappelijke ruimten zijn voorzien van camerabeveiliging en oplaadpunten voor scootmobielen.

Kenmerken:

  • beschikbaar per 1 oktober
  • woonoppervlakte bedraagt 39m2
  • maandelijkse servicekosten bedragen € 142,58 welke inclusief voorschot gas, water en huur boiler zijn

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
39 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
P.C. Hooftlaan Deventer

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 550 p/m
Beschikbaar per
Direct