Advertentie verwijderd

Appartement T.G. Gibsonstraat in Deventer

7411 RR Deventer (Overijssel)

€895 Huurprijs p.m.
80 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Tijdelijk TE HUUR aan de linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. in DEVENTER van EIND NOVEMBER 2020 tot 31 MAART 2021!

Dit mooie en leuke gestoffeerde en gemeubileerde woning wordt voor een bepaalde tijd (tot 31 maart 2021) te huur aangeboden. Ideaal als overbruggingsperiode als u bijvoorbeeld uw eigen huis verkocht hebt.

Het betreft een echte ruim appartement aan de rand van het centrum van Deventer. Bij binnenkomst komt u in de entreehal. Hier bevindt zich aan de rechterkant een ruime slaapkamer met 2-persoonsbed en een ruime inbouwkast. Vanuit de entree hebt u ook toegang naar de badkamer, separaat toilet en de berging met wasmachine. De badkamer is uitgerust met zowel een douchehoek als een heerlijk ligbad. Daarna loopt recht tegen de deur van de ruime woonkamer met prachtige open keuken aan. De keuken met schiereiland is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, (combi)oven en mooie rvs afzuigkap.

Gelet op het tijdelijke karakter van de huurperiode kunnen wij ons voorstellen dat u hierover nog vragen hebt. Vanzelfsprekend lichten wij dit graag nader toe, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij ontvangen dan ook graag wat nadere informatie van u over uw beweegreden en situatie.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze woning dan dient u rekening te houden met de volgende eisen:

HUURPRIJS, SERVICEKOSTEN & WAARBORGSOM

– De huurprijs is € 895,00 per maand. – De servicekostenbijdrage is € 95,00 per maand. – Door verhuurder wordt een waarborgsom van € 2.000,00 verlangd. – U dient zelf een contract voor G/W/E, internet en TV af te sluiten.

EISEN

– U dient een vast aantoonbaar inkomen te hebben van (minimaal 3,5 tot 4x de huursom) en dit aan te tonen. – Het houden van huisdieren is niet toegestaan. – Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze huurwoning ontvangen we graag voor onze selectieprocedure kopieën van:

– BKR registratieoverzicht (recent) – Verklaring omtrent gedrag (VOG) (recent) – Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) – Inkomensverklaring Belastingdienst (IB 2019) – Salarisstroken (3x recent)

BEZICHTIGINGEN

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby’s enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een bezichtiging.

OVERIGE INFORMATIE

Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby’s enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende bezichtiging. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto’s en sfeerbeelden, zijn met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
T.G. Gibsonstraat Deventer

Extra informatie

Balkon
Bad

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar