Advertentie verwijderd

Studio Kloosterdreef in Eindhoven

5612 CT Eindhoven (Noord-Brabant)

€640 Huurprijs p.m.
27 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Oude tijden herleven in Woensel binnen de ring -zelfstandige studio's met de mogelijkheid tot het aanvragen van huurtoeslag.

Waar voorheen de Eindhovenaar genoot van een hapje en een drankje in Bistro Le Monastere, de Shakespeare Bar of Café de Schelft, zijn nu 22 prachtige, speels vormgegeven studio's gerealiseerd. De gevels van eerdergenoemde cafés zijn in oude glorie hersteld, wat een mooi aanzicht geeft. De oude elementen, zoals het glas in lood, en de oude balkenlaag zijn op diverse plaatsen goed zichtbaar.

De studio heeft zijn eigen voorzieningen en de bewoners kunnen gebruik maken van 2 gezamenlijke binnenplaatsen. Samenkomst in deze binnenplaatsen, biedt de mogelijkheid om je buren beter te leren kennen. Zo heb je het beste van 2 werelden: privacy in je eigen studio in combinatie met een gezellige ontmoetingsplaats. Voor het uiterlijk van de binnenplaatsen is gekozen voor een stoere en robuuste uitstraling. Beide binnenplaatsen zijn deels bestraat met de oude sier klinkers van de Woenselse markt, wat een gevoel van nostalgie creëert. Tevens hebben de bewoners van de eerste etage toegang tot een heerlijk dakterras.

De studio is gerealiseerd in het karakteristieke Oud-Woensel, waar alle voorzieningen zich op steenworp afstand bevinden. De grootste markt van Eindhoven wordt iedere zaterdag op de Woenselse markt opgebouwd. Er heerst hier een gezellige en gemoedelijke sfeer onder de bezoekers. Naast de producten als groenten, fruit, brood en kaas vind je er ook allerlei mode accessoires, boeken en tijdschriften, elektro artikelen en vele dingen meer. In de directe omgeving vind je gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Het centrum van Eindhoven bevindt zich op 5 minuten fietsafstand.

Omschrijving studio's:

De studio gelegen aan de Kloosterdreef, heeft zijn eigen badkamer (douche, toilet en wastafel), keuken en woon/slaap gedeelte. Voor alle studio's is door de eigenaar gekozen om verduisterende gordijnen te plaatsen. Op deze manier wordt er eenheid gecreëerd in het aanzicht van de studio's, en geven de gordijnen een gevoel van privacy.

Huurtoeslag:

Afhankelijk van je leeftijd en inkomen, kan voor alle studio's huursubsidie worden aangevraagd. Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag dien je 23 jaar of ouder zijn, met een maximaal jaarinkomen. Om te bereken hoeveel huurtoeslag jij zou kunnen ontvangen, raadpleeg dan de website: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voor meer informatie.

Bijzonderheden:

  • Huurprijs is exclusief een vast bedrag servicekosten ad € 60,-
  • Huurprijs is exclusief een vast bedrag voor gas, water en elektra ad € 100,-
  • De studio is deels gestoffeerd
  • Minimale huurperiode 12 maanden
  • Borg: € 800,-
  • Verhuur kosten: € 150,- excl. 21% BTW

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
27 m²
Inhoud
75 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Kloosterdreef Eindhoven

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 640 p/m
Beschikbaar per
22 juli 2020