Advertentie verwijderd

Appartement Lage Bothofstraat in Enschede

7533 AS Enschede (Overijssel)

€875 Huurprijs p.m.
73 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

LET OP: NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR. WIE HET EERST KOMT, WIE HET EERST MAALT.

Nieuwbouw in de verhuur in Enschede | 18 luxe appartementen Lage Bothof

Lage Bothof is in ontwikkeling! Op de plek waar voorheen de textielfabriek van Van Heek stond, ontstaat een stoer woongebied. Een onderdeel van dit project is een appartementencomplex met 18 luxe woningen aan de noordzijde van de Lage Bothofstraat, misschien wat voor u?

Het nieuwe appartementencomplex krijgt een knipoog naar het verleden. Zo krijgt het kunstwerk van de ‘beroemde’ schikgodinnen uit de gesloopte Gherzi-weverij een mooie plek aan het pand.

De royale appartementen (circa 73m2) zijn allen voorzien van vloerverwarming, twee slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en keuken (inclusief apparatuur), een apart toilet en een groot balkon op het zuiden (circa 8m2). Op de begane grond heeft ieder appartement een berging en er is parkeergelegenheid op het binnenterrein van het complex.

Planning De bouw van het appartementencomplex is in juli 2018 begonnen! De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden medio december 2019.

Huurprijs De woningen hebben een netto huurprijs van €875,- exclusief servicekosten. De servicekosten zijn €83,00, dit is inclusief het voorschot voor warm water en verwarming vanwege de collectieve installatie van het gebouw. De jaarlijkse afrekening gebeurt op basis van daadwerkelijk verbruik. De woning heeft eigen meters.

Optionele kosten:

  • Glasverzekering: € 1,45 per maand
  • Onderhoudsabonnement € 5,60 per maand
  • Huurders belangen vereniging Enschede € 0,50 per maand

Om in aanmerking te komen voor deze woningen is een minimaal bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van €38.035,- nodig. Deze woningen komen niet in aanmerking voor huurtoeslag.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Lage Bothofstraat Enschede

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 875 p/m
Beschikbaar per
Direct