Advertentie verwijderd

Appartement Getfertweg in Enschede

7512 BG Enschede (Overijssel)

€985 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur per 22 december: Een volledig nieuw appartement in het centrum van Enschede! Prachtig nieuw gebouwd appartementencomplex (2020). Waar wij een prachtig appartement beschikbaar hebben.

** Foto's zijn van een voorbeeld appartement die nog niet gereed is, dit appartement zal een prachtige afwerking hebben: zwarte hoekkeuken, pvc eikenlook vloer, verduisterende en vitrage gordijnen, volledige nieuwe meubilering. Zo gauw het gereed is worden de foto's aangepast. Bezichtigen is al wel mogelijk**

Via de prachtige centrale hal, met het tot in de puntjes afgewerkte trappenhuis, bereik je dit fraaie appartement. Dit appartement is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het appartementencomplex Baurichter. Dit appartement biedt o.a. een ruime entree/hal die toegang biedt naar de woonkamer en de keuken. De ruime slaapkamer, complete badkamer en het separate toilet grenzen ook aan de hal. Het balkon is gelegen op het oosten en te bereiken vanuit de woonkamer; hier kun je heerlijk buiten zitten en genieten van je nieuwe thuis! Daarnaast beschikt het appartement over een eigen berging op de begane grond +/- 7 m2. Indien gewenst is er de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren (op parkeerdek of overdekt). Daarnaast is het mogelijk om de auto in de straat nabij te parkeren. Het gebouw is compleet energiezuinig. Geisoleerd, dubbel glas, vloerverwarming via stadsverwarming (geen CV ketel) etc. Lage maandelijkse kosten.

Huurprijs per maand: Kale huur: € 900 Service kosten: € 35,- Meubilering: € 50,- Totale huurprijs: € 985,-

Excl. stadsverwarming (Ennatuurlijk), elektriciteit, water, internet/televisie en gemeentelijke lasten.

- Weetje? Wij krijgen in dit geweldige complex nog 2 appartementen (ongemeubileerd/gemeubileerd/gestoffeerd opties) beschikbaar per januari, vraag ons voor meer informatie -

Voor meer informatie: makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. - maandag t/m vrijdag: 07:30 - 16:00 emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Getfertweg Enschede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 985 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar