Advertentie verwijderd

Studio Getfertweg in Enschede

7512 BA Enschede (Overijssel)

€900 Huurprijs p.m.
45 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Aan de Getfertweg heb ik een mooie studio beschikbaar. Per maand wordt er €900 huur gevraagd, dit is incl. gas/water/licht en internet. Deze studio wordt gemeubileerd opgeleverd en zal per 1 januari 2021 beschikbaar zijn. Deze studio beschikt over een geweldige woonkamer inclusief keuken met vaatwasser, combi-oven en koelkast/vriezer. Verder heeft deze studio een badkamer met een douche, wastafelmeubilair en toilet.

Deze studio is gelegen aan de rand van het entrum. Het centrum van Enschede heeft een divers aanbod. Zo zijn de grotere winkelketens zoals de Zara, H&M, Primark en Mango er gevestigden maar zijn er ook ontzettend veel leuke particuliere winkels te vinden in het centrum van Enschede. Waar de betrokkenheid met de klant vooropstaat. Naast het winkelaanbod heeft het centrum van Enschede ook een groot aanbod in Leisure. Met verschillende eetgelegenheden, bioscoop, gamehall, casino en verschillende uitgaansgeleden in de stad is Enschede van alle markten thuis.

Ben je naar aanleiding van deze studio enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging van misschien wel jouw nieuwe appartement.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Getfertweg Enschede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar