Advertentie verwijderd

Appartement Haverstraatpassage in Enschede

7511 EX Enschede (Overijssel)

€1.295 Huurprijs p.m.
160 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Wanneer u altijd al in het centrum van Enschede zou willen wonen en ook nog eens van luxe wilt genieten dan is dit uw kans ! Het appartement bestaande uit 2 verdiepingen is centraal gelegen en midden in het hartje centrum van Enschede. Winkels, uitgaansgelegenheden, station, alles op loopafstand bereikbaar.

Dit luxe en vooral ruime appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementen complex in het monumentale pand aan de Haverstraatpassage met in totaal 3 appartementen. Het appartement is geheel nieuw opgetrokken maar heeft toch zijn karakteristieke elementen weten te behouden.

Indeling: ( 1e verdieping) Via de algemene entree op de BG komt u via het trappenhuis bij de entree van het appartement op de eerste woonlaag. De ruime uitgestrekte hal geeft toegang tot de keuken bestaande uit 2 kamers, een grote bergruimte, de woonkamer, apart toilet, badkamer,

Indeling: ( 2e verdieping) Via de klassiek vorm gegeven trap komt u uit op de verdieping met 2 uiterst ruime slaapkamers met veel lichtinval, een hele ruime badkamer met naastgelegen bergkast met CV installatie.

Bijzonderheden: Vloeroppervlak ca. ruim 160 m² Dit appartement wordt opgeleverd met vloer De woning is in hart van het centrum gelegen Winkels dichtbij openbaar vervoer dichtbij De woning is voorzien van een WTW installatie. WTW staat voor warmte terug winning. Simpel gezegd is dit een installatie die aan de mechanische ventilatie is gekoppeld en er voor zorgt dat de afgevoerde ventilatielucht wordt gebruikt om de verse binnenkomende lucht weer te verwarmen. Hierdoor bespaart u energie verwarmingskosten en behoudt u een gezond binnenklimaat.

Huurprijs : € 1295,- Borg : 2 x maandhuur Servicekosten : € 0,-

Beschikbaar: per 1 augustus 2021

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
160 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Haverstraatpassage Enschede

Extra informatie

Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.