Advertentie verwijderd

Appartement Waleweinlaan in Geldrop

5665 CH Geldrop (Noord-Brabant)

€850 Huurprijs p.m.
116 m²
5 kamers

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan: Groen, groen en nog eens groen. Vanaf je grote terras kijk je uit over de Dommelvallei, genietend van een lekker glas wijn en een prachtige zonsondergang. En ’s morgens een heerlijke ochtend wandeling langs de oevers van de Dommel naar het oergezellige horeca plein in het centrum van Geldrop voor een lekkere kop koffie. Dat is wonen in de terras appartementen aan de Waleweinlaan in Geldrop.

APPARTEMENT

Entree Via de Corridor kom je bij de voordeur; toegang tot de hal met de trap naar beneden waar de woon/slaap-verdieping is (verdieping ); er is 1 slaapkamer op deze verdieping en een geheel badkamer met een ligbad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Woon/slaap-verdieping De woonkamer is ruim van opzet en grenst aan het ruime terras. De grote raam partij zorgt voor bijzonder veel licht inval. De open keuken geeft ook toegang tot het balkon. De ramen en deuren hebben dubbele beglazing. Op de deze verdieping is tevens een grote ruime slaap/werkkamer aanwezig, het toilet even als een bergruimte.

De servicekosten (verrekenbaar) bedragen €40,00 en het voorschot voor de stookkosten (verrekenbaar) zijn €80,00 beiden per maand, exclusief elektra (eigen meter) mogelijk kookgas. Tevens is er een separate berging buiten de berging op de begane grond welk bij dit appartement hoort. de kosten hiervoor bedragen circa €20,00 per maand.

TERRASFLATS Midden 70-er jaren waren de terrasflats in Geldrop groot nieuws. Zeer ruime appartementen en allemaal met een groot terras. Normaal gesproken alleen voorbehouden aan bewoners van luxe penthouses maar hier voor iedereen. Ongeacht de verdieping waar je woont ! Het gebouw heeft twee flinke entreepartijen waar je de brievenbussen vindt en de toegang tot de lift. Er zijn 14 verschillende typen appartementen waarvan 26 één-laags woningen, 52 maisonnettes (twee echte woonlagen) en 16 woningen met alleen de entree op een andere laag. Een groot deel van de appartementen is via een corridor (een binnen gang) te bereiken. Op de 7e verdieping zijn de appartementen via een buiten galerij te bereiken. Op de begane grond liggen de bergingen en voor de deur is volop parkeergelegenheid. In 2004 werd het complex aan de buitenzijde gerenoveerd waarbij onder andere aan de voorzijde alle ramen vervangen zijn door nieuwe onderhoudsarme draai- kiepramen. Verder is overal in de woningen dubbel glas geplaatst. De entree partij heeft begin 2015 een facelift gekregen.

VOLOP VOORZIENINGEN De groene omgeving is niet alléén bijzonder. Tien minuten wandelen naar het Centrum van Geldrop met al zijn horeca- en winkel voorzieningen is op zich al geweldig. Maar ook het winkelcentrum Coevering is binnen 10 minuten wandelend te bereiken. Daarnaast beschikt Geldrop over vele sportfaciliteiten. Van tennisclubs tot voetbalvelden en van golf banen tot hockey clubs. Ook heeft Geldrop een groot streek ziekenhuis, een middelbare school en diverse basisscholen.

BEREIKBAARHEID Hoe je het ook bekijkt, de bereikbaarheid van de Waleweinlaan is super. Geldrop beschikt over een perfect fietspaden net. Binnen een paar minuten fiets je naar het centrum. Maar net zo makkelijk fiets je binnen 5 minuten op de Strabrechtse Heide. Ook het openbaar vervoer is prima. Geldrop heeft een NS station en over de Laan der Vierheemskinderen lopen buslijnen onder meer naar het centrum van Eindhoven. Met de auto is de A-67 binnen een paar minuten te bereiken. En ook vliegveld Eindhoven is amper een kwartier rijden.

De gepubliceerde plattegronden zijn ter indicatie.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Waleweinlaan Geldrop

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Direct