Advertentie verwijderd

Huis Vrouwesteeg in Gouda

2801 EK Gouda (Zuid-Holland)

€1.099 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Karakteristieke binnenstadswoning in centrum van gouda beschikbaar

aan de vrouwesteeg te gouda, een van de weinige straten in het centrum van gouda waar auto's niet welkom zijn, vindt u deze unieke stadswoning uit 1887.

de hal bij binnenkomst, voorzien van een prachtige portugese tegelvloer, biedt u toegang tot de woonkamer op de begane grond en de trap richting 1e verdieping alwaar u onder andere twee slaapkamers vindt.

de doorzon woonkamer is, evenals de rest van de woning, volledig en stijlvol gemeubileerd. De meubels op de foto's blijven achter en worden ter beschikking gesteld aan de huurder. Aan de achterzijde van het pand vindt u de nieuwe keuken welke is voorzien van oven, vaatwasser, koel- vriescombinatie en uiteraard een gaskookplaat. Daarmee is deze keuken van alle gemakken voorzien. Als u doorloopt naar achter vindt u de badkamer welke u een wastafel, toilet en douche biedt. Ook de badkamer is evenals de rest van de woning in prima staat.

niet op de foto's maar wel degelijk aanwezig en het benoemen waard is de wasruimte aan de achterzijde van het pand. Een was/droog combinatie blijft achter voor uw gemak en u heeft in deze ruimte voldoende mogelijkheden voor opslag van zaken.

op de 1e verdieping vindt u drie kamers waarvan twee momenteel zijn ingericht als slaapkamer. De derde kamer, welke zich tussen de hal en de slaapkamer aan de voorzijde bevindt, is momenteel ingericht als kleine werkruimte en biedt u ingebouwde kastruimte. Een prettige ruimte om er bij te hebben maar niet te gebruiken als slaapkamer met de huidige inrichting.

als uitsmijter vindt u aan de achterzijde van het pand, te betreden via de master bedroom, het dakterras. Ruim genoeg voor een heerlijke bbq en dankzij de ligging aan de achterzijde van het punt heerlijk rustig.

bijzonderheden:

  • deze woning wordt u aangeboden voor bepaalde tijd van 24 maanden
  • deze woning wordt u gemeubileerd aangeboden. Gestoffeerde huur is niet bespreekbaar
  • u betaalt een toeslag van €100,- per maand voor het gebruik van de meubels. Onderhoud en vervanging bij slijtage is hierbij inbegrepen
  • woning is in 2*********************1900 of via gouda@rotsvast. Nl!

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Vrouwesteeg Gouda

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.099 p/m
Beschikbaar per
Direct