Advertentie verwijderd

Appartement Poldermolendreef in Gouda

2807 HB Gouda (Zuid-Holland)

€1.150 Huurprijs p.m.
100 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Deze appartementen boven het winkelcentrum Goverwelle combineren rustig wonen met de gezelligheid van het nabijgelegen stadscentrum van Gouda. Dit complex ligt aan de Poldermolendreef, het Middenmolenplein en Poldermolenplein, en bestaat uit 84 twee- en driekamerappartementen. De 42 tweekamerappartementen behoren tot de sociale sector. De overige 42 driekamerappartementen behoren allen tot de vrije sector. Compleet met een onderliggend winkelcentrum en nabijgelegen bij verschillende recreatiegebieden zijn deze woningen bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen en starters.

Vanaf het complex liggen alle nodige voorzieningen in de buurt. De dagelijkse boodschappen doe je eenvoudig ‘beneden’ in het gezellige winkelcentrum Goverwelle. Ook sport en recreatie vind je op een steenworp afstand: zo ligt er een sportschool op loopafstand. Ook de recreatiegebieden Het Steinse Groen en de Reeuwijkse Plassen zijn op loopafstand bereikbaar voor een heerlijke wandeling of fietstocht in het groen of langs het water. Scholen liggen ook nabij, alsmede een gezondheidscentrum.

Een groot pluspunt van het complex is de bereikbaarheid. Zo ligt station Goverwelle op loopafstand en stopt buslijn 3 (directe verbinding met het centraal station van Gouda) voor de deur. Moet je voor je werk met de auto naar een andere stad? Ook geen probleem, want de A12 en A20 zijn gemakkelijk te bereiken middels de provinciale weg.

Twee- en driekamerappartementen beschikbaar

Winkelcentrum beneden voor de dagelijkse boodschappen

Sport en recreatie op loopafstand

Scholen en gezondheidscentrum in de buurt

Directe aansluiting op het OV en de snelweg

**Appartementen (vrije sector) ** Alle driekamerappartementen bevatten twee slaapkamers (13m² en 9m²) en een separate werk- en hobbykamer. De halfopen keuken is van alle gemakken voorzien en is onder andere uitgerust met een dubbele wasbak en afzuigkap. De badkamer heeft een wasbak en douche (toilet met fonteintje in aparte ruimte). De appartementen zijn eenvoudig met de lift te bereiken. Verder vind je in de appartementen nog een berging met veel bergruimte en een opstelplaats voor de wasmachine. Alle appartementen hebben een loggia of terras (afhankelijk van woningtype) met uitzicht over de omgeving.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1993
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Poldermolendreef Gouda

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar