Advertentie verwijderd

Appartement Vrijheidslaan in Gouda

2806 KD Gouda (Zuid-Holland)

€945 Huurprijs p.m.
70 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

RUIM APPARTEMENT MET VERRASSENDE INDELING BESCHIKBAAR AAN DE VRIJHEIDSLAAN TE GOUDA

Aan de Vrijheidslaan te Gouda vindt u dit ruime en opvallend ingedeelde appartement welke u voor onbepaalde tijd te huur wordt aangeboden.

Via de centrale voordeur en het trappenhuis betreedt u de woonlaag op de 1e verdieping van dit complex. Via de open galerij betreedt u via de voordeur van dit appartement de hal welke alle ruimtes van de woning met elkaar verbindt.

Aan uw rechter hand vindt u direct de badkamer. Er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte waardoor u de beschikking heeft over een ligbad, douchecabine, wastafel en uiteraard een handdoekenradiator. Daarmee is deze badkamer voorzien van alle gemakken.

Verderop in de gang vindt u de apart gerealiseerde toilet en tevens een extra washok waarin tevens de boiler is geïnstalleerd. Het lostrekken van deze zaken van de badkamer is van absolute meerwaarde voor deze woning.

De woonkamer, gelegen aan de achterzijde van het pand, is bijzonder ruim doordat één van de muren is doorgebroken. Hierdoor is een grote, ruime kamer gerealiseerd met tevens ruimte voor een open keuken. Een keuken aan deze zijde van de woning is een unieke situatie in deze flat te noemen en een verrassend onderdeel van deze woning. De keuken is voorzien van alle gemakken, te denken aan een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.

De beide slaapkamers zijn gerealiseerd aan de voorzijde van het pand (galerijzijde) en doen qua vierkante meters niet heel veel voor elkaar onder.

BIJZONDERHEDEN:

  • Deze woning wordt u aangeboden voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van 24 maanden
  • Deze woning beschikt over een ruime berging op de begane grond van het pand
  • Gratis parkeren in de nabije omgeving van het pand. Altijd voldoende parkeerplek
  • Blokverwarming in het pand waardoor u een voorschot stookkosten betaalt aan verhuurder. Bedrag ca. €150,- per maand, mede afhankelijk van het aantal personen in uw huishouden

Interesse in deze woning? Neem dan contact op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Vrijheidslaan Gouda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 945 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar